Actueel

Aandacht voor het landschap

4 op 5 Nederlanders maken zich zorgen

Het Nederlandse landschap staat onder druk, we staan voor grote opgaven als het gaat om woningbouw, energietransitie, klimaatadaptatie, nieuwe infrastructuur, kringlooplandbouw, circulaire economie, enzovoort.


Nieuwsuur berichtte eerder deze week: “Vier op de vijf Nederlanders maken zich zorgen over het landschap”. In een reeks video’s en gesprekken belichtten ze de opgaven en uitdagingen waar Nederland voor staat en de zorgen die dit met zich meebrengt. In Overijssel maakt men zich gemiddeld wat minder zorgen, maar ook in deze provincie zullen grote ruimtelijke veranderingen plaatsvinden.

In het programma #Fiks Nederland wordt aandacht besteed aan de kans die we nu hebben om ons land mooier te maken. Door ontwerpkracht te mobiliseren en samen te bouwen aan het landschap van de toekomst. Het Oversticht onderschrijft dit ook, wij trekken samen op om te werken aan een leefomgeving die duurzaam is, waar mensen zich thuis voelen en waar we over dertig jaar nog steeds trots op zijn.  

Publicatiedatum13 maart 2019

Adviseur

Merel Enserink

Merel Enserink

programmaleider verduurzaming

Stuur een bericht

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Delen

Deel dit item met iemand anders.


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.