Actueel

Erven en opvallende bouw in Twentse buitengebied

Excursie langs opvallende projecten

Onlangs in OostingMagazine, een uitgave van architectuurcentrum Twente: verrommeling en vergroening in het Twentse buitengebied. Collega Anneke Coops stippelde een excursie uit langs erven en opvallende nieuw- en verbouw in het buitengebied. Hoe doe je dat duurzaam, circulair, wat vraagt het landschap als het gaat om verantwoorde reanimatie, kortom, hoe kijkt zij vanuit haar beroep als landschapsarchitect en ervenconsulent naar het Twentse buitengebied?


De woorden herbestemming, continuïteit en landschapsonderhoud vallen voortdurend. Anneke kent bijna alle projecten waar we langsrijden. Ze heeft de mensen die we bezoeken geadviseerd hoe ze hun woning, werkruimte, bedrijf en het erf eromheen zouden kunnen aanpassen aan hun wensen en de eisen van de tijd zonder de geschiedenis van de plek, de oorspronkelijke bebouwing en het landschap geweld aan te doen.

Lees het hele artikel hier

Publicatiedatum 7 november 2019

Adviseur

Anneke Coops

Anneke Coops

landschapsarchitect, ervenconsulent

Stuur een bericht

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Delen

Deel dit item met iemand anders.


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.