Actueel

De groenste sportclub van Overijssel

Kan jouw sportclub wel een Factor Groen gebruiken?

Sport jij al op een groene club? Zijn er verkoelende bomen, kleurige bloemenranden langs het veld of een groen dak of gevel op de sporthal? Of zweten jouw supporters zich rot tijdens het aanmoedigen en word je treurig van de betonnen parkeerplaats die geen hoosbui aankan? Dán kan jouw sportclub wel een Factor Groen gebruiken! Meld je sportclub voor 1 maart 2020 aan en maak kans op €25.000 om jullie club te vergroenen!


Groen, groener, groenst
Dit is alweer de vijfde editie van de Groen-Groener-Groenst prijsvraag die de provincie Overijssel organiseert. Het Oversticht is een van de begeleiders die sportverenigingen helpt bij het maken van een plan. Dus trommel je clubleden op om samen te brainstormen over hoe jullie sportclub groener kan. Het belangrijkste onderdeel van jullie plan? Zorgen voor meer biodiversiteit bij jullie sportaccommodatie.  

De wedstrijd
Uit elke regio in Overijssel worden 3 sportclubs uit de aanmeldingen geloot. Dat zijn in totaal 15 clubs. Deze clubs werken hun ontwerp, met professionele begeleiding, verder uit. Een vakkundige jury beoordeelt de groene plannen en kiest de sportclubs uit die meedingen naar een prijs in de grote finale. Daar worden drie winnaars gekozen. Het beste ontwerp wint €25.000 om te vergroenen. De tweede plek wint €15.000, de derde plek wint €10.000.

Aanmelden en meer info
Meld je sportclub aan op www.groenstesportclubvanoverijssel.nl. Hier vind je ook meer informatie over de wedstrijd.
 

Publicatiedatum11 februari 2020

Adviseur

Anneke Coops

Anneke Coops

landschapsarchitect, ervenconsulent

Stuur een bericht

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Delen

Deel dit item met iemand anders.


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.