Actueel

Zie jij brood in erfgoed?

Erfgoedcampagne

Er verandert veel in onze wereld. We krijgen heel wat maatschappelijke opgaven op ons af. Zoals het werken aan een gezonde leefomgeving; beter en duurzamer met energie en materialen omgaan; krimp. Daarbij lijkt het er soms op dat we allemaal onze eigen doelen nastreven of erger: dat we polariseren. 


Erfgoed kan in deze complexe wereld verbindend zijn. En het is deze kracht die we in een campagne gaan inzetten om nieuwe verbindingen te creëren. We laten zien en ervaren hoe erfgoed katalysator kan zijn voor het ontwikkelen van nieuwe ruimtelijke kwaliteit en ondernemingszin. De onverwachte kracht van erfgoed! 

De provincie Overijssel steunt het initiatief. Nieuwsgierig? We houden u graag op de hoogte van alle activiteiten die deel gaan uitmaken van de campagne. Op deze site, via onze nieuwsbrieven en social media. 

Publicatiedatum29 oktober 2018

Adviseur

Mireille Dosker

Mireille Dosker

programmaleider erfgoed

Stuur een bericht

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Delen

Deel dit item met iemand anders.


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.