Actueel

De Omgevingswet: van denken naar doen!

Videoverslag bijeenkomst

Op donderdag 29 november kwamen bestuurders, ambtenaren en belangstellenden bijeen in het Fooddock in Deventer.


Er werd kritisch gekeken naar de Omgevingswet:

  • "Het is van bovenaf besloten dat het voortaan van onderaf moet komen." - Joris Luyendijk, publicist.
  • "Is iedereen wel goed betrokken geweest? Heeft iedereen wel zijn zegje kunnen doen?" - Jop Fackeldey, gedeputeerde van de provincie Flevoland.
  • "Belangrijk is dat we het gaan doen, dat we het gaan ervaren. Gewoon aan de slag ermee." - Monique van Haaf, gedeputeerde van de provincie Overijssel. 

Om handvatten te geven hoe te werken met de Omgevingswet is de Werkplaats Omgevingskwaliteit ontwikkeld. Deze methode kon voorafgaand aan de bijeenkomst, ter plekke ervaren worden.

De bijeenkomst werd georganiseerd door Het Oversticht in samenwerking met VNG Overijssel en Mooiwaarts/Federatie Ruimtelijke Kwaliteit.
 

Publicatiedatum10 december 2018

Adviseur

Rik Onderdelinden

Rik Onderdelinden

programmaleider Omgevingskwaliteit

Stuur een bericht

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Delen

Deel dit item met iemand anders.


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.