Adviseurs

Henriëtte Verheyen

teammanager

"Samen werken en samenwerken met gebruikers, opdrachtgevers en adviseurs aan een prettige en uitnodigende woon- en werkomgeving geeft mij positieve energie."

Sinds 2007 begeleid ik vanuit mijn bouwkundige, juridische en bedrijfskundige kennis en ervaring het team adviseurs in hun werk voor onze opdrachtgevers. Ik ben erop gericht de dienstverlening en de producten continu te verbeteren en te ontwikkelen, zodat onze dienstverlening past binnen de tijdsgeest en onze opdrachtgevers tevreden zijn en blijven. Uitnodigen, agenderen, prikkelen, helder en creatief zijn hierbij sleutelwoorden.

De doelstellingen van de nieuwe Omgevingswet om verantwoordelijkheid bij de samenleving te leggen en de integrale omgevingskwaliteit te bevorderen, dagen uit om ons werk en onze werkhouding hierop aan te passen. Samen met opdrachtgevers en adviseurs werk ik hieraan. Zodat wij vanuit onze ervaring en expertise een kwalitatieve bijdrage leveren.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.