Adviseurs

Mascha van Damme

architectuurhistoricus

"Onze omgeving is gelukkig nooit af. Juist wanneer deze in beweging is, vind ik het interessant."
ExpertiseAdvies (+2)

Na mijn afstuderen als architectuurhistoricus heb ik 15 jaar werkervaring opgedaan in de wereld van monumentenzorg, restauratie en architectuur. Sinds april 2010 werk ik als adviseur Erfgoed. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit onderzoek, advies en publicaties op het gebied van bouw-, architectuur- en cultuurhistorie. Ik ben veelvuldig betrokken bij de herbestemming van monumentale gebouwen en transformaties in de stad en in het buitengebied. Onze omgeving is gelukkig nooit af. Juist wanneer deze in beweging is, vind ik het interessant.

Het uitdragen van kennis vind ik erg belangrijk, niet alleen aan vakgenoten, maar ook aan een breder publiek. Immers, iedereen heeft met architectuur en erfgoed te maken. Daarom geef ik graag lezingen en schrijf ik veel artikelen die worden gepubliceerd in tijdschriften zoals Tijdschrift Monumenten en ArchitectuurNL. Met het boek ‘Heren op het Land’ heb ik de Ithaka Prijs gewonnen. Daarnaast maak ik deel uit van de welstand- en monumentencommissies van Deventer, Zwolle en Kampen.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.