Adviseurs

Bart Buijs

directeur

"Mijn motto is: Mensen maken de ruimte! Ik ben ervan overtuigd dat een inspirerende omgeving een positieve invloed heeft op onze samenleving."
bart.buijs@hetoversticht.nl0655747243

De relatie tussen mens en omgeving staat voor mij centraal. Ik vind het prachtig om mensen enthousiast te maken voor de kwaliteit van hun eigen leefomgeving. Als mensen zich laten inspireren door de schoonheid van een landschap of een mooi gebouw, of gaan voor een bijzondere plek in hun eigen buurt kan ik daar enorm van genieten.

De rode draad in mijn werk is het creëren van vernieuwende concepten. Ik leverde een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de ervenconsulent, de Dorpencoach en Atelier Overijssel.

Als directeur krijgt het thema mens en ruimte er voor mij een nieuwe dimensie bij: het uitzetten van de koers creëert nieuwe ruimte voor mensen.

Daar krijg ik energie van!

Betrokken projecten

Masterclass energietransitie voor raadsleden

Centrumvisie Dalfsen

Kerk als baken in de buurt

Landgoed Frieswijk

Gastvrij station, gastvrije stad

Actueel

Blog - Geluk gewenst

Eerste exemplaar magazine #Over overhandigd

Blog - Erfgoed verbindt

Blog - Schoonheid als bron

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.