Adviseurs

Suzanne Wentink

archeoloog

Archeologie, ruimte, beleid en publiek: een inspirerende combinatie om kennis te delen.
ExpertiseBeleidsontwikkeling (+2)

Tijdens mijn studie archeologie dacht ik: "dat is een interessant vak met veel verhalen"! Maar ik zag mezelf niet tot in lengte van dagen in de opgravingsput staan. Met 'het verdrag van Malta' werd archeologie onderdeel van het ruimtelijk ordeningsproces. Deze combinatie boeide mij zeer en in de studie Planologie vond ik beide terug. 

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van archeologie, ruimtelijke ordening en beleid. Het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden bestaat uit het adviseren van de provincie Overijssel op het gebied van archeologie; beleidsmatig en uitvoerend. Als provinciaal archeoloog hoort ook het uitvoeren van publiekstaken en het beheer van het Provinciaal Depot voor Bodemvondsten daarbij.

Naast provinciaal archeoloog ben ik ook projectleider op het gebied van erfgoed en cultuurhistorie. Ik ben gestructureerd en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar ben tegelijkertijd praktisch ingesteld. Als projectleider zoek ik naar de meest efficiënte werkwijze en houd daarbij altijd de klant en einddoel in het vizier.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.