Adviseurs

Marlies van der Vegte

architectuurhistoricus

Ik vind het fantastisch wanneer leerlingen enthousiast raken over hun eigen plek nadat ze onze erfgoedlessen op school hebben gedaan.
ExpertiseAdvies (+1)

Sinds maart 2015 ben ik werkzaam bij Het Oversticht, voornamelijk in de erfgoedprojecten. Dit sluit perfect aan bij mijn opleiding als architectuurhistoricus met de richting ‘cultureel erfgoed & monumentenzorg’. Ik zet mijn expertise het meest in voor erfgoededucatie, waarin ik een uitvoerende en ondersteunende rol heb. Ik ben enthousiast en punctueel en neem waar nodig verantwoordelijkheid voor het verloop van het project voor mijn rekening.

Ik vind het fantastisch wanneer leerlingen enthousiast raken over hun eigen plek nadat ze onze erfgoedlessen op school hebben gedaan. Elk gebouw, landschap, kunstwerk of plek heeft een eigen verhaal. Door dit te vertellen komen ze tot leven waardoor er waardering voor ontstaat. Deze verhalen, ons erfgoed, vormen zo een onderdeel van onze identiteit en zijn de basis voor de omgang met onze omgeving.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.