Adviseurs

Niels Oude Wolbers

bouwkundig ontwerper

Gebouwen die goed passen in hun omgeving, daar word ik gelukkig van.
ThemaMens en ruimte (+1)
Stel een vraag

Ik ben trainee en word opgeleid tot adviseur omgevingskwaliteit. Tijdens mijn studie Bouwkunde in Delft heb ik me verdiept in de ruimtelijke impact van nieuwbouw in een waardevolle omgeving. Hier heb ik geleerd dat een ontwerp nooit onafhankelijk kan worden gezien van zijn omgeving. In mijn advisering ben ik streng waar dit door de omgeving gevraagd wordt en coulanter wanneer hiervoor de ruimte is.

Ook houd ik me bezig met duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving. Deze hebben veelal een grote impact op de omgeving en door goede sturing kan deze impact een meerwaarde worden.

Ik reis graag en ik vind het erg mooi als je aan de architectuur kan lezen waar je je bevindt. In mijn advisering hoop ik klanten mijn interesse mee te kunnen geven en op deze manier tot een passend ontwerp te komen dat voor alle betrokkenen meerwaarde geeft. Ik denk dat mijn frisse blik, open vizier en goede kennis van de regio en bewoners een toegevoegde waarde zijn binnen het Oversticht.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.