Adviseurs

Merel Enserink

landschapsontwerper

“De complexiteit van de wereld om ons heen intrigeert mij.”
ExpertiseBeleidsontwikkeling (+2)

In mijn werk breng ik de kracht van onderzoek en ontwerp samen, dit zorgt voor creatieve en realistische oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken. Na mijn ontwerpopleiding tuin- en landschapsarchitectuur aan Van Hall Larenstein, heb ik de master landschapsarchitectuur gedaan aan de Universiteit van Wageningen.

Ik werk als landschapsontwerper in het innovatieteam van Het Oversticht. Hier werk ik aan diverse projecten op het gebied van landschap en stedenbouw. Zo houd ik mij bezig met de ontwikkeling van duurzame energielandschappen, leegstand in binnensteden en leegstand van agrarisch erfgoed en de implementatie van de Omgevingswet. Daarnaast werk ik voor AtelierOverijssel. Hier organiseer ik werkateliers, begeleid ik werksessies en ik doe ontwerpend onderzoek voor diverse ruimtelijke vraagstukken.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.