Adviseurs

Rosanna van de Logt

teamondersteuner

"Mensen ondersteunen zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren... daar haal ik voldoening uit!"
rosanna.vandelogt@hetoversticht.nl0655456918

Mijn werkzaamheden houden o.a. in: het administratief ondersteunen en ontzorgen van de manager van het adviesteam en de adviseurs in het team op het gebied van architectuur, architectuur- en bouwhistorie, stedebouw, landschap, planologie en archeologie.

'Kan niet', 'bestaat niet', zijn voor mij begrippen waar ik niet snel mee werk. Ik denk juist graag in oplossingen en mogelijkheden. Ondersteunen, werk zien liggen en uit handen nemen: ik regel het. Kun je van jezelf zeggen dat je een opgeruimd karakter hebt? Zo ja, dan omschrijf ik mezelf graag als optimist en vrolijk, een harde werker met een 'hands on' mentaliteit.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.