Adviseurs

Gesien van Altena

architectuurhistoricus

"Voor mij is een leefomgeving die met liefde en aandacht gemaakt wordt een dagelijkse bron van vreugde."
ExpertiseAdvies (+2)

Als architectuurhistoricus ben ik uiteraard nieuwsgierig naar het gebouwde erfgoed, maar let ik ook op de samenhang met de landschappelijke of stedenbouwkundige context. Vanuit verschillende invalshoeken naar de leefomgeving kijken, daar gaat het om bij ruimtelijke kwaliteit. Ik adviseer over wijzigingen aan monumenten, vertaal beleidsontwikkelingen naar de erfgoedpraktijk, initieer begeleiding voor gemeenten met het provinciale Steunpunt Cultureel Erfgoed Overijssel, werk aan diverse erfgoedprojecten.

Boeiend aan mijn vak is dat het je elke dag omringt. Het gaat over hoe wij met elkaar de wereld om ons heen vormgeven. Interessant vind ik het hoe inzichten over onze omgang met de ruimte telkens veranderen en hoe nieuwe ontwikkelingen en werkwijzen daarop inspelen.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.