Adviseurs

Endrie Nijhuis

stadsbouwmeester

"Iedereen heeft ogen, maar niet iedereen ziet hetzelfde."
ExpertiseBeleidsontwikkeling (+1)

Als stadsbouwmeester ben ik actief in plattelandsgemeentes van Twente. Een gebied dat zicht kenmerkt door bijzondere kwaliteiten (landschap en bebouwing) waardoor het aantrekkelijk is om er te zijn. Het is mijn passie om deze kwaliteit te behouden en te ontwikkelen, op zo'n manier dat dit aan iedereen uit te leggen is.

Het belangrijkste moment in het planproces is het vooroverleg. Samen met de opdrachtgever, de architect en de gemeente voordat (hoge) kosten gemaakt zijn. De opdrachtgever staat centraal en samen probeer je een optimaal resultaat te bereiken.

De schetsrol ligt altijd op tafel om op een beeldende en proactieve manier mee te denken binnen (en soms buiten) de kaders. Ik vind het leuk om na te denken over slimmere en vernieuwende processen.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.