Adviseurs

Robin Veenink

stadsbouwmeester

Goed luisteren is een voorwaarde om advies op maat te kunnen geven.
robin.veenink@hetoversticht.nl0629325566

Ik ben als stadsbouwmeester aangesteld in Almelo, Borne, Hengelo en Enschede. Ik breng welstandsadviezen uit en heb vaak overleg met stedenbouwkundigen van de gemeentes. Daarnaast ben ik voorzitter van de monumentencommissie van Enschede. 

Tijdens en na afronding van mijn opleiding tot architect aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam heb ik gewerkt bij het ontwerpbureau van Teun Koolhaas. Hier heb ik mijn vakmatige opvoeding gehad waarbij architectuur, stedenbouw en landschap altijd als één onlosmakelijk geheel werd gezien. Daarnaast heb ik vanuit die tijd het begrip collectieve intelligentie meegenomen naar mijn huidige werk: ruimte maak je nooit alleen. Welstand is mensenwerk. Het overgrote deel van mijn tijd zit ik in overleg. Dat kan met een bewoner een gesprek zijn over de verbouwing van de woning en met stedenbouwkundigen over een strategie om ruimtelijke kwaliteit te bevorderen in een bepaald gebied. Luisteren, helpen en inspireren geeft mij energie.

Betrokken projecten

Zonnepanelen lelijk?

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.