Adviseurs

Appie Groothuis

systeembeheerder

"Voor iedereen een mooie leef- en woonomgeving"

Ik werk sinds 1978 bij Het Oversticht. Destijds ben ik begonnen als administratief medewerker op de welstandsadministratie. Vanaf 1980 (toen de automatisering bij Het Oversticht zijn intrede deed) ben ik mij meer gaan richten op het terrein van de automatisering. In het begin heb ik programma's in dBase geschreven (onder andere het welstandsprogramma voor de registratie van de adviesaanvragen). Later ben ik mij gaan specialiseren in het systeembeheer.

Ik ben betrokken geweest bij het maken van de Cultuurhistorische @tlassen. Voor elke gemeente in Overijssel is er 1 gemaakt. Daarnaast zijn deze atlassen beschikbaar gesteld op de site van de Provincie Overijssel.Ook speelde ik een rol bij het ontwerp en de implementatie van ons nieuwe welstandsprogramma SAM (Systeem voor Advies Management) en bij vele interne projecten (o.a. Corpex). Ik word ook ingehuurd voor werkzaamheden bij Bureau Ruimtewerk in Zwolle en het Gelders Genootschap in Arnhem.

Voor mij is geen dag hetzelfde bij Het Oversticht. En die afwisseling geeft mij veel voldoening. Daarnaast zijn reizen en familie belangrijke dingen in mijn leven.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.