Adviseurs

Gooike Postma

adviseur omgevingskwaliteit, stadsbouwmeester

"Op tafel met het probleem!"
gooike.postma@hetoversticht.nl0623251456

Mijn ervaring als architect is veelzijdig. Ik heb jarenlang een eigen bureau gehad. Ik ontwierp om het zo maar te zeggen ‘alles behalve ziekenhuizen’: van stoel tot stad. Een brede ervaring dus. Ik werkte voornamelijk in het oosten van het land en was betrokken bij zowel stedelijke projecten als ontwikkelingen in het buitengebied. Die ervaring komt mij nu goed van pas bij het werk als adviseur omgevingskwaliteit bij Het Oversticht. Ook hier werk ik voor gemeenten in het oosten van het land. Het is interessant om nu een positie te hebben aan de andere kant van de tafel. Ik kan goed meebewegen met de opdrachtgever en architect of adviseur zonder het doel te verliezen.

Ik heb een brede culturele belangstelling en hou van muziek - luisteren en maken -, kunst en architectuur. Daarbij richt ik me voornamelijk op Nederland. Want wat heeft ons land veel interessants te bieden!

Betrokken projecten

Noaberkracht welstandsbeleid

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.