Adviseurs

Marc Eijkelkamp

adviseur omgevingskwaliteit, stadsbouwmeester

"Mijn belangrijkste doel is het creƫren van een inspirerende en duurzame omgeving."
marc.eijkelkamp@hetoversticht.nl0655747240

Met enthousiasme en een positieve instelling zet ik mijn kennis en ervaring als architect en adviseur in voor stad en land. Ik heb aan een groot aantal projecten gewerkt van uiteenlopende complexiteit, waaronder woningen, scholen, winkels, hotels en sportcomplexen. In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan in alle opeenvolgende fasen van het bouwproces en heb projecten van ontwerp tot uitvoering onder mijn hoede gehad. 

Ik ben geboren en getogen in Wijthmen, onder de rook van Zwolle. Mijn familie en vriendenkring woont verspreid over Overijssel, ik ken dit gebied dus erg goed. Hoewel ik inmiddels in de stad Utrecht woon blijven Overijssel en het platteland een onderdeel van mijn cultuur. De ervaring als architect en de kennis van de provincie Overijssel zet ik in tijdens mijn werk als ruimtelijk adviseur en stadsbouwmeester. Ik probeer betrokkenen te enthousiasmeren en inspireren voor kwalitatieve en innovatieve oplossingen.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.