Adviseurs

Tessa Stahlie

adviseur omgevingskwaliteit

"Kijkend naar een plek, kijk ik ook naar de omgeving. Een meerwaarde leveren voor de samenleving staat voorop." 
tessa.stahlie@hetoversticht.nl

Als adviseur omgevingskwaliteit denk ik graag mee over de wijze waarop nieuwe invullingen een positieve bijdrage kunnen leveren aan een plezierige woon- en werkomgeving. Daarbij gaat het niet alleen om architectuur, maar ook om aspecten die te maken hebben met stedenbouw, landschap en cultuurhistorie. Ik adviseer gemeenten in het kader van een vergunningaanvraag, maar ook in vooroverleg over nieuwe grootschalige ontwikkelingen, meestal in Kwaliteitsteams.

De plannen zijn divers en beslaan een breed spectrum, van ‘dakkapel tot nieuwbouwwijk’. De gevarieerdheid spreekt me erg aan, evenals het overleg over nieuwe ontwikkelingen. Vanuit een oplossingsgerichte houding probeer ik te komen tot een passend eindresultaat, dat een positieve bijdrage levert aan de ruimtelijke kwaliteit en tevens tegemoet komt aan de wensen van initiatiefnemers. Bijzondere aandacht heb ik daarbij voor monumenten of locaties met bijzondere cultuurhistorische waarden. De historische karakteristieken kunnen zorgen voor extra sfeer en authenticiteit. Maatwerk en creativiteit zijn belangrijk om historische waarden een nieuwe toekomst te geven. 

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.