Adviseurs

Marnix Scholman

stedenbouwkundige

"Het sociale aspect en actieve participatie zijn belangrijke pijlers in mijn ontwerpprocessen."
ExpertiseBeleidsontwikkeling (+1)

Als stedenbouwkundige werk ik met groot enthousiasme en plezier aan verschillende ontwerpopgaves. Dat doe ik op diverse schaalniveaus in zowel het stedelijk als landschappelijke gebied. Voor Het Oversticht werk ik aan stedenbouwkundige opgaves en onderzoek ik de trends die impact hebben op de leef- en werkomgeving. Vanuit het Oversticht werk ik voor AtelierOverijssel aan projecten als Future HanzeParc te Kampen, IJsselbiënnale, energiecorridor A35 en bezoekerscentrum Nationaal Park Weerribben Wieden.

Ik werk bij Het Oversticht sinds mei 2017, maar misschien kent u mijn naam al van voor die tijd. Bijvoorbeeld van het bureau SHARE urbanism, waar ik mede-oprichter van ben of als mede-auteur van het boek Handleiding voor een veilig ontwerp. Ik zet me graag breed en enthousiast in voor grote en kleinere opgaves, waarbij geldt: hoe groter de uitdaging, hoe liever de klus. 

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.