Adviseurs

Roel Bosch

adviseur ruimtelijke kwaliteit

"Er ontstaat ‘meer’ als je samenwerkt met mensen."
Roel.bosch@hetoversticht.nl0384213257

Al vijfentwintig jaar werk ik als architect door het hele land aan uiteenlopende projecten. Dat zijn architectuur en stedenbouwkundige projecten, waarbij naast woningbouw en hergebruik, ook veel gebouwen met bijzondere gebruikers voorbijkomen zoals scholen of een gevangenis.

In de loop van de jaren groeide daarnaast ook het advieswerk. Ontwikkelaars en gemeenten vroegen me vooral in initiatieffases mee te denken over plannen. Ik heb gemerkt dat ik als adviseur, met brede ervaring, juist in deze fase veel kan betekenen voor een project. Dat is ook waarin ik mijn meerwaarde zie als stadsbouwmeester voor Oldenzaal en Dalfsen. Ik zie mijn werk als stadsbouwmeester in de eerste plaats als dienstverlening vanuit de vraag: wat kan ik bijdragen om een project beter te maken?  Daarbij gaat het natuurlijk om ruimtelijke kwaliteit, inpassing in de omgeving en zeker ook om consensus. Samenwerking met mensen is hierbij van groot belang. Dat geldt voor aanvragers, collega’s van gemeenten en collega’s hier bij Het Oversticht, waar een brede kennis en feedback voorhanden is.

Naast mijn adviserend werk als stadsbouwmeester voor Dalfsen en Oldenzaal, ben ik ook programmaleider en projectleider Verkenning Energietransitie voor AtelierOverijssel.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.