Adviseurs

Mireille Dosker

programmaleider erfgoed

"Mijn drijfveer is: leven in de brouwerij!"
ThemaErfgoed en herbestemmen
Stel een vraag

Ik wil graag begrijpen hoe een gebouw of landschap in elkaar zit en ontdekken of je er ruimte kunt maken voor iets nieuws. Ik vraag me bijvoorbeeld af of je er kunt dansen, boren, energie opwekken, terwijl je de plek in zijn waarde laat. Als programmaleider erfgoed richt ik me op de beleving, duurzaamheid, waardevermeerdering van een plek.

Erfgoed is onderdeel van onze dagelijkse omgeving, als we van huis naar werk fietsen, maar ook als we op vakantie zijn. Onbewust omarmen we erfgoed meer dan we denken: we hebben allemaal wel een plek waar we herinneringen aan hebben en die plek is niet vandaag ontstaan, maar al veel eerder. Ik heb het over archeologie, gebouwen en cultuurlandschappen. Graag werk ik voor en met eigenaren, initiatiefnemers en beleidsmakers aan het ontwikkelen van concrete projecten en beleid. Om de wereld steeds iets plezieriger te maken.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.