Adviseurs

Wijnand van Die

adviseur omgevingskwaliteit

"Het verbeteren van onze omgeving vraagt om een zorgvuldig en geduldig proces, iets waar ik mij graag dagelijks voor inzet."
wijnand.vandie@hetoversticht.nl06-46862722

Ik weet uit ervaring dat men in het buitenland vaak jaloers is op de kwaliteit van onze straten, pleinen, gebouwen en natuur. Inderdaad, ons land is uniek in haar beleving en daar mogen wij best trots op zijn. Maar bovenal ook zuinig.

Bij Het Oversticht werken wij aan het behoud en verbetering van de kwaliteit van onze gezamenlijke leefomgeving. Het is daarbij zaak om structuren die over de loop van decennia, soms wel eeuwen zijn gegroeid niet liefdeloos aan de kant te schuiven omwille van modieuze vernieuwingsdrang. Dat is ongezond voor onze culturele continuïteit, maar nog belangrijker, het is onverantwoord ten overstaan van de natuur waarvan wij afhankelijk zijn. Immers, werkelijke duurzaamheid en vooruitgang begint met het behoud van het goede, waarop de verbetering kan groeien.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.