Adviseurs

Rik Onderdelinden

programmaleider Omgevingswet

"Mijn drijfveer is dat iedereen zich thuis voelt in zijn omgeving."
ExpertiseBeleidsontwikkeling (+1)

De Omgevingswet is hét instrument bij uitstek om samen de ruimte voor de toekomst vorm te geven. Als programmaleider Omgevingswet voel ik de uitdaging om hier het verschil in te maken. Ik werk graag samen met de opdrachtgever en help in het maken van keuzes. Voor een beeldend eindresultaat maak ik het liefst gebruik van heldere schema’s en infographics om moeilijke processen inzichtelijk te maken. 

Ik ben een betrokken ruimtelijk adviseur, creatief en oplossingsgericht, met specifieke kennis en ervaring in projecten op het gebied van beeldkwaliteit, architectuur en stedenbouw. De historische opbouw, de contrasten tussen oud en nieuw, open en gesloten ruimtes; dat zijn thema’s die mij erg interesseren. In het bijzonder in de historische binnenstad.  
 

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.