Adviseurs

Rik Onderdelinden

adviseur omgevingskwaliteit, architect

"Als projectleider of adviseur ga ik voor een beeldend eindresultaat en een tevreden opdrachtgever. Flexibel waar het kan, consistent als het moet. Ik hecht daarbij waarde aan een scherpe analyse en ben in staat om goed overzicht te houden."
ExpertiseBeleidsontwikkeling (+1)

Ik ben een betrokken ruimtelijk adviseur, creatief en oplossingsgericht, met specifieke kennis en ervaring in projecten op het gebied van ruimtelijk beleid, beeldkwaliteit, stedenbouw en procesbegeleiding. Ik geloof dat de kwaliteit van de omgeving niet alleen bereikt wordt door goede ontwerpers, maar des te meer door goed georganiseerde ruimtelijke processen.

Als projectleider of adviseur ga ik voor een beeldend eindresultaat en een tevreden opdrachtgever. Flexibel waar het kan, consistent als het moet. Ik hecht daarbij waarde aan een scherpe analyse en ben in staat om goed overzicht te houden.

Naast mijn interesse in fraaie architectuur, vanuit mijn achtergrond als architect, heb ik een bijzondere interesse voor stedenbouw en beeldkwaliteit. De diversiteit en gelaagdheid van de historische stad spreekt mij aan. Vanuit die interesse adviseer ik diverse gemeenten. Daarnaast ben ik actief als stadsbouwmeester voor de gemeente Dalfsen en welstandsadviseur voor de gemeente Kampen en Meppel. In diverse kwaliteitsteams stimuleer ik mensen om hun plannen van meer kwaliteit te voorzien.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.