Adviseurs

Madeline Prickett

stedenbouwkundig ontwerper

“Het verbeteren van de leefomgeving door het de aandacht te geven die het nodig heeft.”
madeline.prickett@hetoversticht.nl0655747238

Plekken waar niet meer naar wordt omgekeken, onveilige straten voor kinderen of openbare plekken waar weinig mee wordt gedaan. Dit is mijn drijfveer om als stedenbouwkundig ontwerper geschikte ontwerpen te maken die de omgeving mooier en veiliger maken. Als ik terugkijk op mijn ervaringen, al in verschillende landen gewoond hebbende, zie ik een algemeen thema terugkomen. Namelijk het belang van een goede leefomgeving en om veilig te kunnen wonen en jezelf te kunnen ontplooien. 

Wat stedenbouw interessant maakt zijn de verschillende schaalniveaus waarop ik werk en de drie tijdslagen waar we ruimtelijk mee werken: verleden, heden en toekomst. Deze bieden inspiratie voor de toekomst waar in het ontwerpproces altijd een wisselwerking zal zijn tussen reconstructie, behoud en ruimte voor vernieuwing. Voor Het Oversticht geef ik advies op het gebied van beeldkwaliteitsplannen, ontwerpvoorstellen, het opstellen van randvoorwaarden en stedenbouwkundige verkenningen van verschillende steden.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.