Adviseurs

Tim Vredeveld

programmaleider verduurzaming

“Het gaat er niet alleen om wat je ziet, maar wat je in je fantasie zou kunnen zien.”
tim.vredeveld@hetoversticht.nl0630152399

Onze manier van leven staat op een kantelpunt: zijn we zuinig genoeg op onze leefomgeving zodat ook onze kinderen prettig kunnen leven? Ik denk het niet. Daarom wil ik als adviseur bijdragen aan de transitie naar hernieuwbare energiebronnen, met daarbij aandacht voor mens en omgeving. Wat me inspireert? In onze leefomgeving kun je de verhalen van onze ouders en grootouders zien. Wat kunnen we van hen leren? Door hun ideeën en kennis te vertalen naar de toekomst – en daarbij gebruik te maken van nieuwe technologie - ontstaat een omgeving die zich continu aanpast aan de vraagstukken van de tijd.   

Nieuwe vormen van energieopwekking en -opslag gaan een grote impact hebben op onze leefomgeving. Het is een uitdaging van onze tijd die niet langer op een antwoord mag wachten. Ik wil tempo maken op het gebied van het verduurzamen van onze leefomgeving, door samen met opdrachtgevers te zoeken naar vernieuwende samenwerkingen en concepten. Daarbij ben ik op zoek naar de balans tussen tempo, vernieuwing en het behoud van het goede.

Actueel

Verandering en kwaliteit gaan hand in hand bij...

Blog - Gedragscode zon op land - praktisch stappenplan

Panorama Overijssel: optimistische blik op de toekomst

#PanoramaOverijssel: discussie over 'de grote...

Ruimtelijk verantwoord energie opwekken

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.