Adviseurs

Nicole Lier

leidinggevende

Wat is er mooier dan samen op reis gaan en ontdekken dat er meer mogelijk is dan je eigenlijk dacht?
nicole.lier@hetoversticht.nl0614673490

Als we terugkijken naar de mooie momenten in ons leven dan zijn dat vaak de momenten waarop we iets voor het eerst hebben gedaan. Als je straks wilt terugkijken op zulk soort momenten, dan moet je ze nu dus creëren. Daarom houd ik ervan om mensen te prikkelen om nieuwe dingen te blijven ondernemen. Dat zie ik als belangrijke taak voor mij bij Het Oversticht.

Het Oversticht is voor mij een organisatie waar ik geïnspireerd word door alle bevlogen collega’s. Het gaat hier over dingen die echt belangrijk zijn. Mensen zijn hier elke dag bezig met onze leefomgeving. Mijn collega’s durven belangrijke maatschappelijke zaken te agenderen en werken samen aan een duurzame wereld. Ik ben er trots op dat ik daar op mijn manier een bijdrage aan kan leveren.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.