Adviseurs

Jan ten Tije

projectleider verduurzaming

"Werken met de kracht van de gemeenschap. Opkomen voor het kwetsbare en met elkaar waarden creƫren."
jan.tentije@hetoversticht.nl0646051530

Ik zoek en leg van nature verbindingen tussen mensen, thema’s en onderwerpen, om daaruit kansen te creëren voor een mooiere en duurzamere leefomgeving. De veranderende samenleving biedt volop kansen. Ik zet me graag in om samen met mensen, organisaties, overheden en bedrijven in gebiedsontwikkelingen - groot of klein - te werken aan een duurzame mooie wereld.

Bij verduurzaming gaat het in mijn ogen niet alleen om het fysieke. Ook sociaal en economisch moet er sprake zijn van duurzaamheid. Het gaat dan over hoe we met elkaar omgaan en hoe zaken geregeld zijn. Ik geloof dat systeemveranderingen nodig zijn om een echte duurzame samenleving te krijgen. Als positief mens geloof ik dat dit stap voor stap te bereiken is door te doen: experimenteren, leren en doorontwikkelen.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.