Adviseurs

Rob Klein Goldewijk

stadsbouwmeester

“De factor tijd is van groot belang bij het ontwikkelen van ruimtelijke kwaliteit, in het woord moNUment komt dit goed tot uitdrukking."
rob.kleingoldewijk@hetoversticht.nl0651493367

Als architect gebruik ik vaak de uitdrukking 'er is niets duurzamer dan een monument', aangezien dergelijke bouwwerken ten gevolge van een hoog kwalitatieve vormgeving en materiaalgebruik door de tijden heen zijn blijven bestaan. En bovendien vaak ook onderhouden, omdat de plaatselijke gemeenschap ze waardevol genoeg vond én vindt om ze te behouden.

Als zelfstandig architect, sinds 1996, heb ik heel verscheidene opdrachten gedaan. Hierbij speelde (en speelt) de 'geest van de plek' meestal een grote rol in het ontwerp. Het is erg inspirerend om deze te herkennen en te gebruiken bij de totstandkoming van ruimtelijke planvorming in de breedste zin.

Ik vind het erg leuk dat ik als stadsbouwmeester ook vanaf de andere kant van de tafel mag bijdragen aan het versterken van de ruimtelijke kwaliteit in Oost-Nederland en met name in Almelo en Coevorden.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.