Adviseurs

Moniek Otten

adviseur duurzame stedenbouw

"Het herformuleren van de tijdsgeest geeft soms verrassende oplossingen!"
moniek.otten@hetoversticht.nl06-10804083

Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan de kwaliteit van stad en land. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Dat deze aantrekkelijk blijft voor volgende generaties. En als dit betekent dat er wijzigingen moeten worden aangebracht, dan is dat zo. Ik ben niet bang voor veranderingen, kom maar op! Maar wel graag op zo’n manier dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarbij wil ik graag mensen inspireren en motiveren om de juiste keuzes te maken.

Na mijn studie Architectuur heb ik mij gespecialiseerd in stedenbouw. Dat maakt dat ik ruimtelijke vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken benader.

Van nature ben ik iemand die wil creëren en realiseren. En dan het liefst in een interdisciplinair team. Voor mij is het daarbij belangrijk dat er een harmonie gaat ontstaan tussen gebouw en omgeving. Daarbij moeten we de oorspronkelijkheid en eigenheid van de plek nooit uit het oog verliezen.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.