Adviseurs

Petra Versluis

communicatieadviseur

"Mensen die met ons en anderen samen, steeds meer regie willen voeren op hun eigen omgeving… Wat leven we in een interessante tijd!"

Sinds 2007 ben ik communicatieadviseur voor Het Oversticht. De oplossingen die mensen zoeken voor ruimtelijke vraagstukken en onze advisering bij hele verschillende ruimtelijke processen, vind ik razend interessant.

Opgeleid als kunsthistorica, ben ik mijn hele loopbaan geïnteresseerd in kunst. Net als bij kunst, sta ik open voor het onverwachte, heb ik lol in onconventionele oplossingen, creativiteit, vormgeving en communicatie. Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar de drijfveren van mensen en hoe ze hier uiting aan geven. Dit alles vind ik waardevolle elementen in mijn werk.

Mijn ervaring zet ik graag breed in. Niet alleen voor Het Oversticht als organisatie maar ook bij projecten voor opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij een marktverkenning naar initiatiefnemers om een leegstaand pand of gebied weer nieuw leven in te blazen.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.