Adviseurs

Anneke Coops

landschapsarchitect

"Meedenken met mensen over het verbeteren van hun omgeving geeft mij een blij gevoel!"
ExpertiseAdvies

Als tuin- en landschapsarchitect zoek ik altijd naar verbanden in de buitenruimte. Wat ik mooi vind aan mijn vak is dat ik bijdraag aan het landschap van de toekomst. Een landschap dat later ook nog goed gewaardeerd en goed gebruikt wordt. In 2006 ben ik bij Het Oversticht begonnen als ervenconsulent. Daarnaast kan ik mijn vaardigheden als landschapsarchitect en ontwerper inzetten bij stedenbouwkundige en landschapsvragen in het kader van verschillende projecten, waaronder die van AtelierOverijssel.

Communiceren met en verbinden van mensen ligt mij goed, dus het werk van Dorpencoach in dorpen, wijken en buurten van Overijssel is voor mij een mooie aanvulling. Graag zoek ik daar ook de ruimtelijke component, omdat ik vind dat mensen en ruimte bij elkaar horen als vis en water. Verder lever ik ook nog een bijdrage aan ruimtelijke kwaliteit als landschapskundig lid van een aantal monumenten/welstandscommissies. Meedenken met mensen over het verbeteren van hun omgeving geeft mij een blij gevoel!

In mijn vrije tijd maak ik ruimte voor het Architectuurcentrum Twente en voor initiatieven op het gebied van kunst en cultuur in de wijk waar ik woon.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.