Adviseurs

Ingrid van Herel

landschapsarchitect

"Fietsend, de wind door je haren, zo komen de meest creatieve idee├źn!"
ExpertiseAdvies

Het landschap bekijken en voelen is mij met de paplepel ingegoten. Al snel kroop ik op de fiets bij mijn vader en hadden wij gesprekjes over wat wij zagen om ons heen. Wroeten in de grond vond ik toen al ‘heerlijk’.

Afgestudeerd als tuin- en landschapsarchitect aan de Landbouw Universiteit Wageningen werk ik met veel voldoening als adviseur ruimtelijke kwaliteit en als ervenconsulent voor Het Oversticht. Het werk inspireert, is heel afwisselend en continu in ontwikkeling.  Mijn ontwerp- en communicatievaardigheden zijn van grote waarde in het dagelijkse contact met initiatiefnemers, beleidsmakers en adviseurs.

Ik ben enthousiast, mensgericht en werk graag doelgericht aan ruimtelijke opgaven in het landelijke en stedelijke gebied. Ik ben lid van de monumentencommissie Enschede en adviseer over stedebouw in de gemeente Meppel. Samen met het Overijssels Particulier Grondbezit geef ik invulling aan het Landgoedconsulentschap in Overijssel.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.