Adviseurs

Jacques Grasmeijer

manager staf

"Schoonheid zit in de mens. Vanuit die bron vind ik het een uitdaging om de wereld om ons heen leefbaar en mooi te houden of te maken."
jacques.grasmeijer@hetoversticht.nl0650473970

Vanuit mijn grote interesse in de mens, de historie, de filosofie, de kunst en de natuur voel ik mij helemaal op mijn plek bij de maatschappelijke organisatie die Het Oversticht is. Het Oversticht staat voor schoonheid en kwaliteit van de leefomgeving. Het is prettig mijn creativiteit in te zetten, samen met collega’s die niet alleen veel kennis hebben maar ook zeer gepassioneerd zijn met hart voor de zaak.

Als MT-lid werk ik mee aan de sturing van de organisatie en aan strategische beleidsbeslissingen. Als manager staf ben ik verantwoordelijk voor de ondersteunende diensten zoals projectadministratie, ICT, communicatie, HRM en facilitaire zaken. Als controller ben ik bij Het Oversticht financieel verantwoordelijk. De interpretatie en analyse van cijfermatige overzichten is prachtig werk en het geeft richting aan strategische beslissingen. Het opstellen van jaarrekeningen is uitdagend en bij Het Oversticht zijn de financiën zo ingericht dat elke maand bij wijze van spreken een jaarafsluiting is met de bijbehorende cijfers.

Naast deze taken ben ik financieel verantwoordelijk voor een aantal kleinere organisaties zoals de Overijsselse Kastelen Stichting. Ook ben ik penningmeester van een VvE van een aantal panden aan de Thorbeckegracht in Zwolle.

Altijd op de hoogte?

Actuele projecten, ontwikkelingen, achtergronden en bijeenkomsten: mis het niet en meld u aan voor onze nieuwsbrief!


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Contact

Stuur een bericht en
u ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.