Agenda

Dinsdag 28 mei 2019

Save the date! Bijeenkomst 'Van omgevingsvisie op weg naar omgevingsplan'

Datum28-05-2019
LocatiePrecieze tijd en locatie volgen bij de uitnodiging
Save the date! Bijeenkomst 'Van omgevingsvisie op weg naar omgevingsplan'

Heeft uw gemeente al (bijna) een omgevingsvisie? Wat moet u in 2021 geregeld hebben voor cultureel erfgoed? Hoe pakken andere gemeenten het eigenlijk aan? Op 28 mei organiseert het Steunpunt cultureel erfgoed Overijssel samen met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed de bijeenkomst 'Van omgevingsvisie op weg naar omgevingsplan'.

Deze bijeenkomst is het vervolg op de landelijke serie van twaalf provinciale bijeenkomsten 'Erfgoed als drager van de omgevingsvisie' uit 2018. Op 28 mei bespreken we wat te doen met cultureel erfgoed in het proces van omgevingsvisie naar omgevingsplan. Dit doen we aan de hand van actuele voorbeelden, uitleg over de omgeving van het monument en door samen een routekaart te maken. Het begin - de omgevingsvisie - en het einddoel - het omgevingsplan - zijn voor iedereen gelijk. Maar de route kan per gemeente zeer verschillend zijn. De routekaart helpt om dat proces in beeld te brengen.

Meer informatie en aanmelden
De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers cultuurhistorie/erfgoed/monumenten, archeologie en ruimtelijke ordening bij gemeenten, provincie, omgevingsdiensten en rijk. Deelname is kosteloos (een afsluitende lunch hoort bij het programma).

Binnenkort ontvangt u de uitnodiging met nadere informatie over het programma en de locatie. Wilt u zich nu alvast aanmelden? Dat kan. Vul dan het bijgevoegde formulier in. Voel u vrij om dit bericht ook te delen met collega's. Ook zij zijn van harte welkom.

   

Delen

Deel dit item met iemand anders.


Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.

Aanmelden voor

Van omgevingsvisie op weg naar omgevingsplan

Bedankt voor uw belangstelling!

Wilt u samen met anderen deelnemen, dan graag elke deelnemer apart inschrijven.

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.