Home

Ervenconsulent Staphorst

Voor een bouwvergunning moet u in de gemeente Staphorst voor een aantal onderdelen zelf advies inwinnen bij Het Oversticht. U krijgt een andere rol dan in het verleden. Vóór in het proces verzamelt u zelf informatie voor de adviesaanvraag.

Wilt u een adviesverzoek indienen voor de ervenconsulent van EPOS in de gemeente Staphorst? Maak dan gebruik van het formulier bovenaan deze pagina, door op 'aanmelden' te klikken. Heeft u aanvullingen die u niet kwijt kunt in het formulier, neem dan contact op met Ingrid van Herel, ervenconsulent in de gemeente Staphorst. 

Kosten
Wij hanteren de volgende adviesbedragen (excl. 21% btw): 
< €300 (bureau-advies, beknopt advies/schets)
€300 - €600 (veldbezoek, schets met toelichting)
€600 - €900 (veldbezoek, meerdere schetsen met toelichting)
€900 - €1200 en meer (veldbezoek/afstemmingsoverleg(en), schetsen/referentiebeelden met toelichting)

Er wordt altijd gefactureerd op basis van werkelijk gemaakte uren. Het kan zijn dat het overleg met de gemeente en/of andere betrokkenen meer afstemming vraagt of de opgave complexer is dan eerder gesteld. In dat geval meldt de adviseur dit tijdig aan de opdrachtgever en kan in overleg worden afgeweken van de aanneemsom.

Voor algemene informatie over Omgevingsadvisering in de gemeente Staphorst, verwijzen wij u door naar deze pagina, waar u ook een adviesverzoek kunt indienen voor welstand en/of archeologie. Wilt u een adviesverzoek aanvragen voor de monumentencommissie van de gemeente Staphorst? Klik dan hier
 

Ervenconsulent EPOS - adviesverzoek indienen

Ervenconsulent EPOS - adviesverzoek indienen

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.