Home

Monumentencommissie Staphorst

Voor een bouwvergunning moet u in de gemeente Staphorst voor een aantal onderdelen zoals welstand en monumentenzorg zelf advies inwinnen bij Het Oversticht. U krijgt een andere rol dan in het verleden. Vóór in het proces verzamelt u zelf informatie voor de adviesaanvraag.

Wilt u een adviesverzoek indienen voor de monumentencommissie van EPOS in Staphorst? Maak dan gebruik van het formulier bovenaan deze pagina, door op 'aanmelden' te klikken. Soms kan het handig zijn om eerst een afspraak met de monumentencommissie te maken. Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak via Reinhilde Schuderer.

Een adviesverzoek voor welstand en/of archeologie dient u in via deze pagina. Hier vindt u ook meer algemene informatie over de Omgevingsadvisering in de gemeente Staphorst. Wilt u graag een adviesverzoek indienen bij de ervenconsulent, klik dan hier voor meer informatie.
 

Monumentencommissie EPOS - adviesverzoek indienen

Monumentencommissie EPOS - adviesverzoek indienen

Wij gebruiken jouw gegevens enkel om jouw bericht te beantwoorden en niet voor andere doeleinden. Lees meer in onze privacyverklaring.